среда, 13 мая 2009 г.

Moscow viewcard (finally!)



It's a miracle - I've got card from Moscow:) ! Don't know why, but I have big problems with this: when I send a card to Moscow (without an envelope or even with it), 90% that it'll not find its new home:( Don't know why. My cards to other Russian cities usually come... Usually come:) Maybe Moscow do special face-control to cards from other countries:)?
Anyway, this card is from Kate. Thanks, Kate, for the first (and the only one) my viewcard from Moscow!

4 коммент.:

Оксана комментирует...

Мої листівки у Москву (і взагалі в Росію) зазвичай таки доходять, але це довго триває. Мене теж одна річ здивувала: я колись переписувалася з дівчиною з Владивостоку та листи іноді доходили за тиждень (як для Росії, це дуже швидко!), а у Москву все йде як мінімум 2 тижні (буває, що й 2 місяці). Не знаю, у чому справа. Може в тому, що у Росії якось повільно сортують листи, а у Москві їх точно найбільше?
Листівка дуже гарна :)) Я ходила по цьому мосту :)) Правда тоді -20 градусів було, я сама собі дивуюсь, що вижила)))

anne комментирует...

На Новий рік я відправляла багато листівок своїм друзям у Росію. Дійшли всі, крім однієї. Мені було аж дивно:) А якщо відправляю в Росію якийсь дуже важливий лист, то роблю замовлення. Цікаво, як листи йдуть у Сент-Пітерсберг:) Там теж повинен бути жвавий листооборот:)

Анонимный комментирует...

Красивая открытка :))
Вообще-то странно, что открытки из соседней страны так плохо доходят. Точно, у них там какой-то фейс-контроль ;)

anne комментирует...

Странно, но тем не менее. Ну, ничего. Тем приятнее процесс обмена - ты знаешь, что твоей открытке придется нелегко и, если она таки дойдет, то это просто восторг:)

Отправить комментарий